Υπόθεση Novartis: Φυλάκιση 28 και 25 μήνες στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες
Ποινές φυλάκισης 28 και 25 μηνών, με τριετή αναστολή, στη Μαρία Μαραγγέλη και τον Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη αντίστοιχα, για την υπόθεση των ψευδών καταθέσεων σε βάρος πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, που είχε ζητηθεί από τους συνηγόρους τους.
Επιπλέον, με στόχο «τη διαφύλαξη του κύρους της Δικαιοσύνης και του δικηγορικού λειτουργήματος», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της έδρας, αποφασίστηκε η διαβίβαση αντιγράφων της δίκης στην Εισαγγελία για έρευνα σχετικά με ενδεχόμενη αθέμιτη επιρροή από τον συνήγορο υπεράσπισης της Μαρίας Μαραγγέλη, εξαιτίας εκφράσεων που φέρεται να χρησιμοποίησε προς τους δικαστικούς λειτουργούς.
Borodin Quartet - Το ιστορικό Κουαρτέτο επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17:54
Έξι νεκροί από τις σφοδρές βροχές στη Λωρίδα της Γάζας - Ανάμεσά τους κι ένα παιδί ενός έτους
17:46
Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς
17:38
Τουρκία: Δικαστής πυροβολήθηκε μέσα σε δικαστική αίθουσα από τον πρώην σύζυγό της
17:29