Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτήριο στο κέντρο της Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Άνδρας απειλεί να πέσει από την ταράτσα του κτηρίου της πολεοδομίας στην οδό Σωκράτους στην Αθήνα, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026
. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)Αίσιο τέλος είχε η ιστορία του άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτήριο της πολεοδομίας στην Ομόνοια, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο άνδρας είχε ανέβει στον πέμπτο όροφο του κτηρίου στην οδό Σωκράτους 57, απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύψεις», η κόρη του άνδρα ανέφερε: «Έχει κρεμαστεί ο μπαμπάς μου στην πολεοδομία. Αρκετά χρόνια τώρα μας κοροϊδεύουν, ενώ έχουμε ένα νόμιμο σπίτι. Μας έχουν στείλει χαρτί-απόφαση, με την οποία μας ανακοινώνουν ότι στις 25 του μήνα θα μας γκρεμίσουν ένα δωμάτιο. Είχε ξεκινήσει σαν αυθαίρετο, αλλά έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες διαδικασίες».
«Είναι πάρα πολύ μεγάλη ιστορία»
Και πρόσθεσε: «Η πολεοδομία μας έχει καθοδηγήσει να κάνουμε οποιαδήποτε διόρθωση, την οποία την κάναμε κιόλας. Είναι πάρα πολύ μεγάλη ιστορία.
Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι πως είμαστε νόμιμοι και δεν αποδίδεται δικαιοσύνη μέχρι στιγμής. Και γι' αυτό έχει κρεμαστεί γιατί δεν έχουμε άλλη λύση. Μέχρι και το δικαστήριο τα βγάζει όλα λάδι, ενώ δεν είναι».
ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: Πώς η Γροιλανδία διχάζει το ΝΑΤΟ - Η επιμονή Τραμπ και ο κίνδυνος μιας ιστορικής ρήξης
18:37
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Χειμάρας
18:28
Σουηδία: Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.600 θέσεις εργασίας
18:23
Φάμελλος: Η κοινωνία δεν αναζητά καλύτερη προοδευτική αντιπολίτευση, αλλά κυβερνητική προοπτική
18:16