Κρήτη: Στη ΜΕΘ 16χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του - Ήπιε νερό από μπιτόνι που είχε χρώματα
Το κτήριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)
ΑΠΕ - ΜΠΕΣτη μονάδα εντατικής θεραπείας του Παίδων ΠΑΓΝΗ, Κρήτης, νοσηλεύεται ένας ανήλικος αλλοδαπός που φέρεται να ήπιε νερό από μπιτόνια που προηγουμένως είχαν χρώματα.
Σύμφωνα με το zarpanews, ο ανήλικος μετανάστης από την Αίγυπτο νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, έγινε γνωστό, πως ο 16χρονος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς φέρεται να κατανάλωσε νερό από μπιτόνια που προηγουμένως είχαν χρώματα:
«Ο 16χρονος διαπιστώθηκε ότι είχε μεθαιμοσφαιριναιμία. Υποθέτουμε ότι είχε πιει νερό από μπιτόνια με χρώματα».
Αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μετά τις κατάλληλες θεραπείες που έλαβε:
«Η υγεία του βελτιώνεται. Πήρε τις κατάλληλες θεραπείες που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις» δήλωσε ο κ. Χαλκιαδάκης.
SPONSORED
Βουλή: Καβγάς Γεραπετρίτη - Χρηστίδη με φόντο τροπολογία για μόνιμο υπηρεσιακό υφυπουργό Εξωτερικών
17:55
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας
17:47
Αυτός είναι ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Η δωδεκάδα των μεγάλων αλλαγών και οι παρεμβάσεις
17:44
Χατζηδάκης για συντονισμό του «Ατζέντα 2030»: «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα και ψέμα»
17:39