Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μενίδι: Συνελήφθη ο άνδρας που κατέγραψαν οι κάμερες
Πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι
(ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)Συνελήφθη ο άνδρας που θεωρήθηκε ύποπτος για την τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/1) σε εργοστάσιο στο Μενίδι.
Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Ρομά ομολόγησε ότι πήρε κάποια καλώδια από το εργοστάσιο και τα έκαψε επί τόπου για να πάρει τον χαλκό. Η φωτιά του ξέφυγε και έκαψε το εργοστάσιο και άλλα τρία που συνόρευαν.
Νωρίτερα, οι Αρχές προσήγαγαν τον 37χρονο άνδρα που έχει απασχολήσει για κλοπές και ναρκωτικά.
Εκτεταμένες ζημιές
Υπενθυμίζεται πως η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 19/1 και λόγω των εύφλεκτων υλικών στο εσωτερικό του εργοστασίου έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο εργοστάσιο πλαστικών έχουν προκληθεί εκτεταμένες υλικές ζημιές σε όλο το χώρο ενώ ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα κτίρια.
Εκτροπή απορριμματοφόρου στην Περιφερειακή Αιγάλεω - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός
07:42
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρία μικρά παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
07:41
Πολύ κοντά στο τέλος το σήριαλ της Avramar - Τι σημαίνει η εξαγορά της Avramar Seafood από την Cooke
07:32
Διαγραφή Παναγόπουλου: Ρήγμα αλλά και αφορμή αντεπίθεσης για το ΠΑΣΟΚ
07:23