Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε κύκλωμα με αντλίες καυσίμων
Ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των 13 συλληφθέντων ως μέλη κυκλώματος που πείραζαν τις αντλίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων και εξαπατούσαν τους καταναλωτές.
Παράλληλα, επίκειται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος ακόμη 5 προσώπων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και δεν έχουν συλληφθεί.
Ειδικότερα σε βάρος των 13 ασκήθηκε ποινική δίωξη -κατά περίπτωση- για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη και συμμετοχή σε αυτή, διακεκριμένη απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου και ιδιωτών άνω των 120 χιλιάδων ευρώ, αλλοίωση στο σύστημα εισροών- εκροών (κακ.), διακεκριμένη παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Όλοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε πρατήρια καυσίμων για παράνομο λογισμικό - Δέκα συλλήψεις
Κακοκαιρία Erminio: Χάρτες του meteo με τις «κόκκινες περιοχές» - Μέσα στο τρίωρο 18:00 - 21:00 ο μεγαλύτερος όγκος νερού
14:54
Τέμπη: «Κατηγορώ» Καρυστιανού για παρέμβαση Σεβαστίδη - «Κατάφωρη προσβολή στο Σύνταγμα»
14:50
Παπασταύρου: Ο Κάθετος Διάδρομος δεν είναι απλώς ένα δίκτυο αγωγών, είναι μία αρτηρία ανάπτυξης
14:47
Πεσκόφ: Η Μόσχα θα απαντήσει αν η Ουκρανία εξαπολύσει επιθέσεις από τον εναέριο χώρο άλλων χωρών
14:43