ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θυελλώδεις άνεμοι στο Ηράκλειο - Έπεσαν δέντρα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Κρήτη: Θυελλώδεις άνεμοι στο Ηράκλειο - Έπεσαν δέντρα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση
EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα στο Ηράκλειο Κρήτης με τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, να παραμένει σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας , Γιάννη Λεονταράκη, από την ένταση των φαινομένων δεν έχει υπάρξει κάποιο σοβαρό περιστατικό, με εξαίρεση την κοπή δέντρων σε κάποιες περιοχές, τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση που σημειώθηκαν νωρίτερα, αλλά και την υποχώρηση τμήματος, από τη γέφυρα πάνω από την Πλατεία Ερυθραίας που έπεσε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου.

«Η εικόνα που έχουμε είναι ότι θα αρχίσει να εκτονώνεται η ένταση των φαινομένων» ανέφερε ο κ. Λεονταράκης , επισημαίνοντας ότι η ένταση αυτή αφορούσε κυρίως στην σημερινή ημέρα.

Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις - Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου «Ν.Καζαντζακης» Ιάκωβο Ουρανό, δεν υπήρξαν προβλήματα με τις πτήσεις, ενώ όπως έγινε γνωστό με την έκδοση του νεότερου δελτίου καιρού, κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Από το βυθό μέχρι το διάστημα: Πώς το δίκτυο Vodafone μεταμόρφωσε τη συνδεσιμότητα στην Ελλάδα