Εξιχνιάστηκε η έκρηξη στην ντισκοτέκ Jacky.O στη Μιχαλακοπούλου
Η στιγμή που ο μαυροφορεμένος άνδρας αφήνει την βόμβα
CNN GreeceΣτην εξιχνίασης της υπόθεσης τηςβομβιστικής επίθεσης στη ντισκοτέκ Jacky.O στις 7 Οκτωβρίου του 2025 στη Μιχαλακοπούλου προχώρησε η Δίωξη Εκβιαστών.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, πρόκειται για υπόθεση εκβιασμού, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φέρεται να είχε αρνηθεί να καταβάλει χρήματα για «προστασία».
Οι διωκτικές αρχές συνέλαβαν τα δύο άτομα που εμπλέκονται στην επίθεση. Ο ένας από αυτούς έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να πλησιάζει την είσοδο του καταστήματος και να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο μετέφερε μέσα σε χαρτοσακούλα. Ο δεύτερος φέρεται να είχε τον ρόλο του οδηγού, χρησιμοποιώντας όχημα για τη μεταφορά και τη διαφυγή τους από το σημείο.
Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και η εμπλοκή μίας γυναίκας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες δεν είναι άγνωστοι στις διωκτικές Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες.
Ε9: Μέχρι τέλος Ιανουαρίου οι αλλαγές στα ακίνητα - Οι διορθώσεις στην πλατφόρμα αναλυτικά
00:30
Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική
23:59
Φερντσβάρος - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί χάρισε στο τριφύλλι τον βαθμό και την πρόκριση
23:56
Καραγκούνης: Η Ελλάδα στην 4η θέση της Ε.Ε. με τα λιγότερα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα
23:51