Μιχαλακοπούλου: Για 5.000 ευρώ η βόμβα στη γνωστή ντισκοτέκ - «Ζευγάρι μου έδωσε την εντολή»
Φωτογραφία μετά την έκρηξη την ντισκοτέκ στη Μιχαλακοπούλου
Eurokinissi«… Τη βόμβα με προσέλαβε ένα ζευγάρι που είχε παλιούς λογαριασμούς, όπως μου είπαν, με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και μου έδωσαν 5.000 ευρώ για να πάω και να τη βάλω».
Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις παραδοχής του ενός από τους δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την τοποθέτηση βόμβας στο νυχτερινό κατάστημα στη Μιχαλακοπούλου πριν από μερικούς μήνες.
Στα χέρια των αστυνομικών της Διεύθυνσης εκβιαστών βρίσκεται το άτομο, που όπως παραδέχτηκε, για λογαριασμό τρίτου έβαλε τη βόμβα. Ωστόσο, κρατάει το στόμα του ερμητικό κλειστό για την ταυτότητα του ζευγαριού, που του έδωσε την εντολή.
Οι Αρχές γνωρίζουν με ποιο αυτοκίνητο ο βομβιστής έφτασε στο κατάστημα, ότι κατέβηκε πλησίασε με καλυμμένα χαρακτηριστικά, άφησε τη βόμβα και εξαφανίστηκε.
Ο κινήσεις του βομβιστή είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του οργανωνμένου εγκλήμτος, κατάλαβαν ποιοι είχαν να κάνουν με προσωπικές διαφορές και με ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει ξανά την ΕΛΑΣ.
Σάλος με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου: Καταγγελίες για μασάζ και πολυτελή ταξίδια με χρήματα φορολογουμένων
13:02
Βρέθηκε σορός στο Βελούχι: Εξετάζεται αν ανήκει στον 74χρονο ορειβάτη - Αναμένεται ταυτοποίηση
12:52
«Το κράτος δικαίου συνθλίβεται από τον νόμο του ισχυρότερου» σε όλο τον κόσμο, δηλώνει ο Γκουτέρες
12:48
Καθαρά Δευτέρα: «Πλημμύρισε» από κόσμο ο Λόφος του Φιλοπάππου για το πέταγμα του χαρταετού - Δείτε φωτογραφίες
12:38