Στη ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία δύο μικρά παιδιά έξι και τριών ετών λόγω γρίπης - Το ένα διασωληνωμένο
Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
EurokinissiΣτη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του παιδιατρικού νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», νοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά λόγω επιπλοκών της γρίπης.
Πρόκειται για δυο παιδάκια ηλικίας 6 και 3 ετών με το μικρότερο να έχει διασωληνωθεί.
Το εξάχρονο παιδί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν χρειάστηκε διασωλήνωση.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννακου προέδρου ΠΟΕΔΗΝ, σε κάθε εφημερία στα παιδιατρικά νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαία Κυριακού, εισάγονται περίπου 50 παιδιά με συμπτώματα γρίπης και RSV.
«Τα παιδιατρικά νοσοκομεία επισκέπτονται πάνω από 250 παιδιά με ιογενείς λοιμώξεις και εισάγονται πάνω από 50 παιδιά για νοσηλεία. Η αύξηση υπερβαίνει το 30%», υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Η απόδοση του 10ετούς κρατικού ομολόγου των ΗΠΑ σκαρφαλώνει στο υψηλότερο επίπεδο από το 2002
16:10
Αύξηση Ασυνόδευτων Παιδιών Πρόσφυγων στην Ευρώπη το 2025 μεψηλά Ποσοστά Εκμετάλλευσης
16:10
Αναβλήθηκε ξανά η συζήτηση για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων στο Ελεγκτικό Συνέδριο
16:02
Μαζωνάκης: Την Παρασκευή θα καταθέσει η κόρη των κατηγορουμένων
15:55