Ηράκλειο: Ελεύθερος υπό όρους ο 27χρονος που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία
Άνθρωπος μπροστά σε υπολογιστή
UNSPLASHΕλεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου Κρήτης ο 27χρονος που καταγγέλθηκε από 22χρονη για απόπειρα βιασμού και εκδικητική πορνογραφία.
Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι συνομιλούσε διαδικτυακά με μία 22χρονη και στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής είχαν ανταλλάξει πλήθος μηνυμάτων αλλά και κάποιες προσωπικές φωτογραφίες.
Σύμφωνα με το cretalive η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τις επίμαχες φωτογραφίες, την εξανάγκασε να συναντηθούν δια ζώσης και εκεί αποπειράθηκε να την βιάσει.
Ο νεαρός αρνήθηκε με σθένος τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να προσκομίσει αναλυτικά τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με την 22χρονη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Δεν φοβάμαι τίποτα - Το ένταλμα σύλληψης είναι άκυρο»
08:44
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η 29χρονη που μαχαίρωσε τον 24χρονο σύντροφό της
08:40
Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Αττική Οδό (χάρτης)
08:34
Βορίδης για Αβραμόπουλο: Δεν βλέπω πολιτικό ζήτημα και δεν θεωρώ ότι επηρεάζει την κυβέρνηση
08:28