Ηράκλειο: Ελεύθερος υπό όρους ο 27χρονος που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία
Άνθρωπος μπροστά σε υπολογιστή
UNSPLASHΕλεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου Κρήτης ο 27χρονος που καταγγέλθηκε από 22χρονη για απόπειρα βιασμού και εκδικητική πορνογραφία.
Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι συνομιλούσε διαδικτυακά με μία 22χρονη και στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής είχαν ανταλλάξει πλήθος μηνυμάτων αλλά και κάποιες προσωπικές φωτογραφίες.
Σύμφωνα με το cretalive η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τις επίμαχες φωτογραφίες, την εξανάγκασε να συναντηθούν δια ζώσης και εκεί αποπειράθηκε να την βιάσει.
Ο νεαρός αρνήθηκε με σθένος τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να προσκομίσει αναλυτικά τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με την 22χρονη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
SPONSORED
Πρόστιμο σχεδόν 3 εκατ. ευρώ στη Nestlé Hellas για υπέρβαση του επιτρεπόμενου περιθωρίου κέρδους
18:10
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 4.747 θέσεις από συμμετέχοντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
17:59
ΚΚΕ: Oι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό έχουν στόχο τον εγκλωβισμό της λαϊκής δυσαρέσκειας
17:53
Κάτω από τη Νοτρ Νταμ αποκαλύπτονται 2.000 χρόνια ιστορίας
17:48