ΕΛΛΑΔΑ

Πάμε για «Κάτι Καλύτερο» με την #team_michalis_tsochos και τον ΟΠΑΠ!

Πάμε για «Κάτι Καλύτερο» με την #team_michalis_tsochos και τον ΟΠΑΠ!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παίξουμε τις δοκιμασίες στην εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» και να βοηθήσουμε να αυξηθεί το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Η #team_michalis_tsochos και το CNN.gr σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη της και όλοι μαζί να βοηθήσουμε διασκεδάζοντας και τεστάροντας τις γνώσεις μας.

Δεν χρειάζεται παρά να κατεβάσουμε την εφαρμογή «Κάτι καλύτερο» του ΟΠΑΠ από το Google Play Store και ξεκινάμε:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.diadromiprosforas.android

iOS: https://itunes.apple.com/app/id926453854

www.katikalytero.gr

Στην οθόνη των δοκιμασιών θα βρείτε το icon του Facebook πάνω δεξιά. Πατώντας το θα πρέπει να κάνετε login με το Facebook λογαριασμό σας. Στη συνέχεια αρκεί να πατήσετε στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ και αναζητήστε την #team_michalis_tsochos του CNN.gr για να παίξουμε μαζί και να μεγαλώσουμε το ποσό που θα προσφέρει περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Και τώρα εμείς παίζουμε και ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Πλέον μπορούμε να παίξουμε με τις δοκιμασίες και να αυξήσουμε όλοι μαζί το εικονικό ποσό που ώστε να ενισχύσουμε και εμείς την υλοποίηση του μεγάλου έργου που είναι σε εξέλιξη.

Στην δοκιμασία RUN τρέχουμε μια συγκεκριμένη διαδρομή.

ts1

Κάντε JUMP στην διασκέδαση και με κάθε άλμα σας ο ΟΠΑΠ προσφέρει σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό. Τόσο απλά.

Δείξτε παρατηρητικότητα και με προσοχή βρείτε τις διαφορές στις εικόνες στο παιχνίδι SPOT και αυτόματα θα μεγαλώνει εικονικό ποσό, που προσφέρουμε στην κοινή μας προσπάθεια.

ts

Και αν νομίζεις ότι έχεις τις γνώσεις μπες στο QUIZ και απάντησε σωστά σε 4 ερωτήσεις με τον ΟΠΑΠ να σε επιβραβεύει ανεβάζοντας το ποσό που θα πάει στην ανακαίνιση του «Αγία Σοφία» και του «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Μπες στη δυνατή ομάδα του CNN.GR #team_michalis_tsochos γιατί για τα παιδιά αξίζει να κάνει κανείς το καλύτερο

Θα σε περιμένω εκεί!

#opap

#katikalytero

#team_michalis_tsochos