Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο που οδηγούσε ανάποδα και παραβίαζε κόκκινα φανάρια
Περιπολικό της αστυνομίας
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜΧειροπέδες πέρασαν σε 25χρονο οδηγό μηχανής που οδηγούσε ανάποδα, παραβίασε κόκκινα φανάρια και στοπ, οι αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» Θεσσαλονίκης. Ο μοτοσικλετιστής προχώρησε σε σωρεία τροχονομικών παραβάσεων προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.
Το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival ο νεαρός οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε νόμιμη πρόσκληση των αστυνομικών προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο.
Αντίθετα, ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει, οδηγώντας με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 25χρονος φέρεται να παραβίασε διαδοχικούς ερυθρούς σηματοδότες, πινακίδα STOP, ενώ κινήθηκε και αντίθετα σε δύο μονόδρομους, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τόσο τη δική του ασφάλεια όσο και των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Γαλλία: Στο δεύτερο γύρο την Κυριακή θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών
08:38
Mr Nobody Against Putin: Ο Ρώσος δάσκαλος που αψήφησε τον Πούτιν και κέρδισε Όσκαρ
08:29
Σταθερά υψηλές οι τιμές του πετρελαίου - Πάνω από τα 100 δολάρια αμερικανικό αργό και brent
08:19
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Χαμηλές ταχύτητες σε παραλιακή και Αττική Οδό
08:15