Σε τροχαίο στη Ρουμανία είχε σκοτωθεί πριν από χρόνια και ο πατέρας 27χρονου θύματος της σύγκρουσης
Το σημείο του δυστυχήματος
ObservatorNews.ro/CNN NewsourceΈνα από τα πιο τραγικά παιχνίδια παίζει η μοίρα στην οικογένεια ενός εκ των νεκρών φιλάθλων του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
Ένα από τα επτά θύματα της φονικής σύγκρουσης με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο 27χρονος Δημήτρης, πριν αρκετά χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του σε τροχαίο σε δρόμο της Ρουμανίας.
«Ο Δημήτρης ήταν μοναχοπαίδι. Ζούσε τα τελευταία χρόνια με τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη», δηλώνουν συγγενείς του 27χρονου, αναφέροντας παράλληλα ότι ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ με άλλους φίλους του, πήγαινε τακτικά εκδρομές για να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του.
«Το βανάκι το οδηγούσε κάποιος από την παρέα. Ο πατέρας είχε φύγει με την νταλίκα σε δρόμο στη Ρουμανία. Το παιδί μεγάλωσε ορφανό. Ήταν μοναχοπαίδι. Ζούσε τα τελευταία χρόνια με τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη», όπως ανέφερε συγγενής του άτυχου 27χρονου, σε μεσημεριανή εκπομπή στο Star.
Fuel Pass: Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα στην πλατφόρμα και πότε
05:00
Youth Pass 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
04:00
Αύξηση στο νέο κατώτατο μισθό για 1,5 εκ. πολίτες - Αναλυτικά παραδείγματα
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές
02:00