Σία Κοσιώνη: «Ο Ιανουάριος ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε»
Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη
INTIME NEWSΓια έναν δύσκολο Ιανουάριο που της φάνηκε ολόκληρος χρόνος, κάνει λόγο σε ανάρτηση της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη που προσβλήθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα από πνευμονιόκοκκο προκαλώντας της πνευμονία.
Η δημοσιογράφος που χρειάστηκε να νοσηλευθεί για κάποιες μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού Θεραπευτηρίου της Αθήνας και η οποία παραμένει για νοσηλεία σε θάλαμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως, στην σημερινή της ανάρτηση (1/02) αναφέρει ότι τα κατάφερε παρότι ο Ιανουάριος της φάνηκε σαν ολόκληρη χρονιά.
Η Σία Κοσιώνη που αναρρώνει στο ιδιωτικό νοσοκομείο αναμένει να λάβει εξιτήριο όταν της το επιτρέψουν οι γιατροί προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της και στην καθημερινότητα της.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media
Social media
Pizza Fan: Γιατί είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα παρά το ενδιαφέρον για εξαγορά
12:47
Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη ανοιχτά της Γαύδου
12:43
Ζελένσκι για ΗΠΑ: «Δεν αισθάνομαι ότι μας στηρίζουν» - «Μόλις 24 πύραυλοι Patriot σε 3 μήνες»
12:33
Θεοδωρικάκος: «Η καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται»
12:32