Σία Κοσιώνη: «Ο Ιανουάριος ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε»
Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη
INTIME NEWSΓια έναν δύσκολο Ιανουάριο που της φάνηκε ολόκληρος χρόνος, κάνει λόγο σε ανάρτηση της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη που προσβλήθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα από πνευμονιόκοκκο προκαλώντας της πνευμονία.
Η δημοσιογράφος που χρειάστηκε να νοσηλευθεί για κάποιες μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού Θεραπευτηρίου της Αθήνας και η οποία παραμένει για νοσηλεία σε θάλαμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως, στην σημερινή της ανάρτηση (1/02) αναφέρει ότι τα κατάφερε παρότι ο Ιανουάριος της φάνηκε σαν ολόκληρη χρονιά.
Η Σία Κοσιώνη που αναρρώνει στο ιδιωτικό νοσοκομείο αναμένει να λάβει εξιτήριο όταν της το επιτρέψουν οι γιατροί προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της και στην καθημερινότητα της.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media
Social media
Χειροπέδες σε 38χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη
11:13
Μητσοτάκης: Για μια ασφαλή Ελλάδα, πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας τεχνολογίας
11:09
Καραμπόλα τριών οχημάτων στη Μεσογείων - «Ασφυξία» στην κυκλοφορία
11:07
«Ανάσα» στις τιμές πετρελαίου: Στα 72,44 το Brent - Πιο χαμηλά ακόμη και από πριν τον πόλεμο
11:05