Δράμα: Απεγκλωβίστηκαν από το καταφύγιο του Φαλακρού οι 100 επισκέπτες
Χιονοδρομικό κέντρο (Αρχείου)
INTIME NEWSΑπεγκλωβίστηκαν περίπου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και μετά από αρκετές ώρες αναμονής, πάνω από 100 επισκέπτες που είχαν εγκλωβιστεί στο καταφύγιο του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στη Δράμα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης που άγγιζαν τα 30 χιλιόμετρα την ώρα.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν επτά-οκτώ αυτοκίνητα χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες και χειμερινά λάστιχα «κόλλησαν» στην κάθοδο προς τη Δράμα, με αποτέλεσμα να κλείσουν τον δρόμο και περίπου 40 οχήματα να μη μπορούν να περάσουν από το σημείο, ώστε να αναχωρήσουν από το χιονοδρομικό κέντρο, όπως γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός σύμβουλος Αργύρης Πατακάκης, αρμόδιος για το χιονοδρομικό κέντρο.
Τη διαδικασία του απεγκλωβισμού δυσχέραναν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθώς «δύο λεπτά αφότου το εκχιονιστικό καθάριζε τον δρόμο, ο αέρας τον σκέπαζε εκ νέου με χιόνι», επισήμανε ο κ.Πατακάκης, σύμφωνα με τον οποίο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χιονοδρομικό, «οι επισκέπτες ήταν ασφαλείς σε ζεστό περιβάλλον και με ζεστά ροφήματα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δράμα: Εγκλωβισμένοι στο καταφύγιο του Φαλακρού 100 επισκέπτες - Ένα βρέφος ανάμεσά τους
Άλμα σχεδόν 3% καταγράφει η τιμή του πετρελαίου - Ξεπέρασε τα 108 δολάρια το βαρέλι
13:20
Θεοδωρικάκος: «Κόφτης στις χρεώσεις των τραπεζών - Τον Μάιο η διαβούλευση για το νομοσχέδιο προστασίας των δανειοληπτών» (vid)
13:19
Ο Αρκούδος Πάντινγκτον γίνεται χαρτονόμισμα - Τα νέα σχέδια που προτείνουν οι Βρετανοί πολίτες
13:14
Ρωσία: Διάβημα του ΥΠΕΞ στον Γερμανό πρέσβη για «επαφές πολιτικών με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων»
13:12