Σοβαρό τροχαίο στον Ε65 προς Τρίκαλα: Τέσσερις κληρικοί τραυματίες - Ο ένας σε σοβαρή κατάσταση
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/2) στον αυτοκινητόδρομο Ε65, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα, στο ύψος της περιοχής Λόγγος.
Σύμφωνα με το trikalaola.gr, σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, όλοι κληρικοί, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί στους επιβάτες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν και τους τέσσερις τραυματίες στα ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις από τους τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ ο τέταρτος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την προέλευση των κληρικών ούτε για τον προορισμό τους.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Δεκτό από το Πρωτοδικείο το αίτημα κατοίκων να λάβουν έγραφα για τις ζημιές σε κτήρια στην Κυψέλη
11:52
Γεώτρηση στο Ιόνιο: Το 2027 θα μάθουμε αν υπάρχει φυσικό αέριο ή πετρέλαιο στο «Ασωπός 1»
11:42
Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί μετά την κατάρρευση ορόφων του κτηρίου - Ψάχνουν για εγκλωβισμένους
11:41
Αγροτικό πετρέλαιο: Επιστροφή ΕΦΚ έως 31 Οκτωβρίου - Νέοι κανόνες για τα πρατήρια που σφραγίζονται
11:34