Δεμένα τα πλοία στην Κυλλήνη λόγω θυελλωδών ανέμων - Κλειστή η γραμμή για Ζάκυνθο, Κεφαλονιά
Ισχυροί άνεμοι στο λιμάνι (φωτογραφία αρχείου)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΟι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας προκάλεσαν την διακοπή των δρομολογίων πλοίων στα λιμάνια της Δυτικής Ελλάδας.
Στην Κυλλήνη τα πλοία είναι δεμένα στο λιμάνι με την γραμμή Ζακύνθου Κεφαλονιά να είναι κλειστή.
Oι δυσμενείς καιρικές συνθήκες οδήγησαν την Levante Ferries να μην εκτελέσει τα υπόλοιπα δρομολόγια τόσο από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη, όσο και από Πόρο Κεφαλονιάς προς Κυλλήνη.
Η ανακοίνωση της εταιρίας
«Ενημερώνουμε ότι σήμερα 04/02/2026, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη 14:00, 18:30, από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο στις 16:15, 20:30, από Πόρο προς Κυλλήνη στις 15:15, 19:30 και από Κυλλήνη προς Πόρο στις 17:15, 21:45».
Καλούνται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν να επικοινωνούν με το Λιμεναρχείο Ζακύνθου στο τηλέφωνο 2695 028118 προκειμένου να ενημερωθούν για το πότε θα ανοίξει η γραμμή. Οι καιρικές συνθήκες θα επανεξεταστούν το πρωί της Πέμπτης.
Τραγωδία στη Χίο: Εντολή εισαγγελέα για συλληψη του Μαροκινού ως διακινητή των μεταναστών
16:59
Στη σκιά της τραγωδίας στη Χίο η ψήφιση του νομοσχεδίου για την μετανάστευση
16:52
Βήμα πίσω από Τραμπ: Αποσύρει 700 πράκτορες της ICE από τη Μινεσότα
16:44
Ισραήλ: Δώδεκα Ισραηλινοί κατηγορούνται για λαθρεμπόριο προϊόντων προς τη Χαμάς
16:35