ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη αντίδραση Παναγόπουλου, προέδρου της ΓΣΕΕ για τον έλεγχο για ξέπλυμα

Η πρώτη αντίδραση Παναγόπουλου, προέδρου της ΓΣΕΕ για τον έλεγχο για ξέπλυμα

Ο Γιάννης Παναγόπουλος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για την υπόθεση για την οποία διερευνάται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος υποστήριξε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος στην πρώτη αντίδρασή του αφότου δημοσιεύθηκε η είδηση. 

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ βρισκόταν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που συνεδρίαζε με αντικείμενο τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, όταν έγινε γνωστό πως «πάγωσαν» οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, καθώς ερευνάται για ξέπλυμα.

«Υπάρχει και μια δύσκολη κατάσταση, ξέρετε, θα τη διαχειριστώ με καθαρότητα και εντιμότητα» ανέφερε, δηλώνοντας ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Απηύθυνε, δε, έκκληση να «μην αμαυρωσουμε με τη δικη μου περιπετεια αυτό που γίνεται στη Βουλή».

Αποχωρώντας από τη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής και συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο Γιάννης Παναγόπουλος υποστήριξε πως «δεν υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον του και πως αυτό θα αποδειχθεί».

Τόνισε επίσης πως «δεν έχει ενημερωθεί ακόμη» αναλυτικά και ότι «θα προβεί σε δημόσια δήλωση όταν εκείνος κρίνει».