Έκρυβε στις βαλίτσες του πάνω από 32 κιλά κάνναβης: Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος»
Αστυνομικοί στο αεροδρόμιο
INTIME NEWSΈναν 45χρονο αλλοδαπό, μέλος διεθνούς εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή κάνναβης (skunk) στην Ελλάδα, μέσω της αεροπορικής οδού, συνέλαβε η αστυνομία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν εξακριβώσεων, διασταυρώσεων, ανάλυσης στοιχείων και δημιουργίας προφίλ (profiling), εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος έφτασε αεροπορικώς στην Ελλάδα από περιοχή της Ταϊλάνδης.
Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην αποσκευή του στο χώρο των αφίξεων, κατελήφθη να κατέχει εντός της αποσκευής του 31 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 32 κιλά και 600 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk).
Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Ο Πούτιν βγάζει για πρώτη φορά στη θάλασσα το πυρηνικό «υποβρύχιο της Αποκάλυψης»
14:52
Κρυπτονομίσματα και χρυσός επιστρέφουν στο επίκεντρο - Ο ρόλος των ομολόγων
14:51
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος μετά την καταγγελία βιασμού από την εν διαστάσει σύζυγό του
14:43
Fitch: Πλεονάσματα, δυνατές τράπεζες και μείωση χρέος «οδήγησαν» στις αναβαθμίσεις της Ελλάδας
14:27