Ηράκλειο: φυγαδεύτηκε από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία 69χρονου
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου κατά την προσαγωγή του φερόμενου δράστη της δολοφονίας ενός 69χρονου.
Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα και ότι εισέβαλε στο σπίτι του στις Πατσίδες για να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής, ισχυρίζεται, ακόμα, ότι προκειμένου να αμυνθεί πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον 69χρονο στην κοιλιά και τον θώρακα. Αντίθετα, οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους.
Ο φερόμενος δράστης φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο μετά από ένταση που δημιουργήθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.
SPONSORED
Ναύπακτος: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο - Η στιγμή που μητέρα σώζει το παιδί της στο παρα πέντε
12:25
Δήμος Αθηναίων: Συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ «50 Cities at 50° C»
12:11
WSJ: Ο Τραμπ θα εξέταζε επανέναρξη των επιθέσεων στο Ιράν αν σκοτώνονταν Αμερικανοί στρατιωτικοί
11:59
«Παραλίγο να πεθάνει το 2003» - Οι νέες αποκαλύψεις του σωματοφύλακά του Μάικλ Τζάκσον
11:58