Ηλεία: «Φούσκωσε» ο ποταμός Αλφειός - Πλημμύρισε το οδόστρωμα και καλλιέργειες
Ορμητικά νερά ρεμάτων στην Ηλεία παρασύρουν ότι βρίσκουν στο πέρασμα τους.
INTIME NEWSΣοβαρές ζημιές άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία που έπληξε κυρίως την δυτική Ελλάδα, με οδοστρώματα να έχουν υποστεί καθιζήσεις, γέφυρες να υποχωρούν, αγωγοί να έχουν καταστραφεί.
Ο νομός Ηλείας βρέθηκε στο επίκεντρο των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι του Πύργου, της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και γειτονικών χωριών να είναι χωρίς πόσιμο νερό μετά την καταστροφή του κεντρικού αγωγού υδροδότησης.
Παράλληλα η κατάρρευση της γέφυρας του Ενιπέα, είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες οικογένειες να είναι αποκλεισμένες στα χωριά τους.
Σήμερα σύμφωνα με το patrisnews, φούσκωσε ο ποταμός Αλφειός με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει πίσω από τα αναχώματα στα Καλυβάκια και να πλημμυρίσει καλλιεργήσιμες εκτάσεις, ελαιώνες, πορτοκαλεώνες και αμπέλια.

Φούσκωσε ο ποταμός Αλφειός
Patris newsΗ άνοδος της στάθμης είναι τόσο απότομη που ο δρόμος προς τα Καλυβάκια είναι πλέον απροσπέλαστος, ενώ οι Δήμοι Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας–Κρεστένων έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, με συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας να βρίσκονται επί ποδός.
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα - Ποιες μέρες μένουν κλειστά
01:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε γυρίζουν στα θρανία οι μαθητές - Πότε πέφτει η Πρωτομαγιά
00:30