Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Ομίχλη στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης (Φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑντιμέτωπη με ένα πέπλο πυκνής ομίχλης βρίσκεται η Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/2), με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία στους οδικούς άξονες της πόλης, όσο και στα δρομολόγια των αεροπλάνων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Λόγω της ομίχλης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σημειώνονται μικρές καθυστερήσεις σε αναχωρήσεις και αφίξεις πτήσεων, οι οποίες φτάνουν έως και τα 20 λεπτά.
Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί κυρίως σε πτήσεις από και προς Κωνσταντινούπολη, Τελ Αβίβ και Αθήνα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών.
Παρά τα μικροπροβλήματα, η ομίχλη που κάλυψε τη Θεσσαλονίκη προσέφερε ξεχωριστές εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα του παραλιακού μετώπου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για άπειρες φωτογραφίες.
Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την καταβολή, τον συμψηφισμό και το ακατάσχετο των αγροτικών ενισχύσεων
05:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Αναλυτικά τα κριτήρια για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα
04:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026
03:00
Τεκμήρια: Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες τα γλιτώνουν με τα νέα μέτρα
02:00