Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 30χρονου σκιέρ που χάθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 30χρονου σκιέρ τα ίχνου του οποίου είχαν χαθεί στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.
Ο νεαρός τελικά εντοπίστηκε από πυροσβέστες και είναι καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με το thestival, ο 30χρονος δήλωσε ότι αποπροσανατολίστηκε με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το χιονοδρομικό. Παρελήφθη και μεταφέρεται σε ασφαλές σημείο.
Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση του νεαρού σκιέρ δηλώθηκε στις Αρχές από τους οικείους του στις 18:15.
Στις αναζητήσεις πήραν μέρος πεζοπόρο τμήμα 12 πυροσβεστών, μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ και δύο ερπυστριοφόρα οχήματα του χιονοδρομικού κέντρου και κλιμάκιο της 2ης ΕΜΟΔΕ.
ΚΟΣΜΟΣ
Χωρίς συμφωνία οι μαραθώνιες συνομιλίες στο Πακιστάν- «Το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο» - «Οι ΗΠΑ να αφήσουν τις παράλογες απαιτήσεις»
07:17
ΚΟΣΜΟΣ
Έκκληση ΥΠΕΞ Πακιστάν προς ΗΠΑ-Ιράν: «Οι δύο πλευρές πρέπει να συνεχίσουν την κατάπαυση πυρός»
07:17
ΕΛΛΑΔΑ
Πάσχα με αίθριο καιρό και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς - Νεφώσεις και πιθανές βροχές το απόγευμα
07:00
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 3Κ/2025 - Έως 450 θέσεις σε μουσεία
06:00
ΕΛΛΑΔΑ