Κλειστή για τρεις μήνες η Ιόνια Οδός προς Αντίρριο εξαιτίας της κατολίσθησης
Η κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό στο 127ο χιλιόμετρο στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας
INTIME NEWSΚλειστό για τρεις τουλάχιστον μήνες θα μείνει το τμήμα της Ιόνιας Οδού, από την Άρτα μέχρι την Αμφιλοχία μετά την μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε στην Συκούλα.
Ωστόσο εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο 20ημερο θα δοθεί στην κυκλοφορία το ρεύμα προς τα Ιωάννινα το οποίο επίσης παραμένει κλειστό.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, tο χρονοδιάγραμμα έγινε γνωστό στην συνάντηση που είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα, Γιώργος Αμυράς,Βασίλης Γιόγιακας και Γιώργος Στύλιος με τον υπουργό Υποδομών Χρίστο Δήμα.
Στη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και από την πλευρά του Υπουργού τονίστηκε ότι σκοπός είναι η ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας και η ασφάλεια των οδηγών.
Συνελήφθη γιατρός στην Ομόνοια που πουλούσε συνταγές για ναρκωτικά
15:26
Έγκλειστος σε φυλακή είχε στήσει εταιρείες φαντάσματα εκδίδοντας εικονικά τιμολόγια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
15:24
CinemaCon: Η Warner Bros. μάγεψε το Λας Βέγκας με τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν
15:22
«Το Σοκ του Νέου» στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Ποιοι θα παρευρεθούν
15:22