Θεσσαλονίκη: Στις 22:00 θα κλείνουν όλα τα κτήρια του ΑΠΘ μετά τα σοβαρά επεισόδια
Καμμένο αυτοκίνητο από τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων που σημειώθηκαν πέριξ των πανεπιστημίων και έξω από την Πολυτεχνική Σχολή στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/02), αποφασίστηκε πως τα κτήρια του ΑΠΘ θα κλείνουν στις 22:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival, έγγραφο που εστάλη χθες από τις πρυτανικές αρχές, ενημερώνει τους κοσμήτορες και προέδρους των σχολών πως οι πόρτες στο ΑΠΘ θα κλείνουν στις 22:00.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα επιτρέπεται καμία εκδήλωση που δεν έχει εκπαιδευτικό και ερευνητικό χαρακτήρα.
Η εν λόγω απόφαση θα ισχύσει για ένα διάστημα και συγκεκριμένα μέχρις ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες σχετικά με το πάρτι που διοργανώθηκε στην Πολυτεχνική Σχολή, αλλά και μέχρι να διαπιστωθεί ποιοι συμμετείχαν στα επεισόδια.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τα σοβαρά επεισόδια, στο ΑΠΘ βρέθηκαν μολότοφ κοντάρια και ναρκωτικά, ενώ οι Αρχές προχώτησαν και σε εκατοντάδες προσαγωγές.
Κούβα: Δύο μεξικανικά πλοία έφτασαν στην Αβάνα μεταφέροντας 800 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας
18:05
Review: Crime 101: Ένα σύγχρονο «Heat» με Κρις Χέμσγουορθ που λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή
17:53
Τρεις συλλήψεις για διαρρήξεις κατοικιών στην Κεφαλονιά - Πάνω από 70.000 ευρώ η λεία τους
17:42
Μήνυση Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου για τα «ελεεινό υποκείμενο» και «συκοφαντία» (vid)
17:29