Κακοκαιρία στη Χίο - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε μητέρα με το 12χρονο παιδί της
Ανανεώθηκε:
Εκτεταμένα είναι τα προβλήματα που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Χίο, με την Πυροσβεστική υπηρεσία να συνεχίζει τις αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις στις περιοχές Μέγας Λιμνιώνας και Αγία Ερμιόνη, ενώ προχώρησε και σε απεγκλωβισμούς πολιτών.
Όπως έγινε γνωστό, από το βράδυ της Πέμπτης έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η Πυροσβεστική πραγματοποίησε 28 αντλήσεις υδάτων από σπίτια, υπόγεια και αποθήκες, έπειτα από κλήσεις πολιτών.

Κακοκαιρία στη Χίο
ΕΡΤΣύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, χθες το βράδυ χρειάστηκε να απομακρύνει και μια μητέρα με το 12χρονο παιδί της στην περιοχή του Μέγα Λιμνιώνα.
Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέδραμε και στον απεγκλωβισμό θαμώνων από ταβέρνα της περιοχής, καθώς η συσσώρευση υδάτων καθιστούσε δύσκολη την απομάκρυνσή τους από τις εξόδους.

Κακοκαιρία στη Χίο
ΕΡΤΣύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργεία του δήμου καθαρίζουν τα φρεάτια από φερτά υλικά, εν αναμονή και νέας βροχόπτωσης.
SPONSORED
«Πράσινο φως» για το επενδυτικό πλάνο της ΕΥΑΘ - Εγκρίθηκε η νέα τιμολογιακή πολιτική
13:26
Μητσοτάκης για κόμμα Τσίπρα: «Θεαματική βουτιά στο παρελθόν – Θα δούμε αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ»
13:19
Ρέμος, Δούνια, Νικολαΐδης: Ο καλλιτεχνικός και αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τη Γωγώ Μαστροκώστα
13:13
Κορυφαία διάκριση για την εταιρική υπευθυνότητα της Bristol Myers Squibb, στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ.
13:12