Ταυτοποιήθηκε 30χρονος που έτρεχε σε αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων - Τα βίντεο που τον «πρόδωσαν»
Έναν 30χρονο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε αυτοσχέδιους αγώνες στην Αθήνα ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.
Την ταυτότητά του «πρόδωσαν» τα βίντεο που αναρτούσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα οποία φαίνεται να οδηγεί το αυτοκίνητό του κάνοντας «κόντρες». Ο 30χρονος είχε παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ και στα πλάνα φαίνεται να κινείται στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας παραβιάζοντας τη διπλή διαχωριστική γραμμή σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.
Οι Αρχές «ξεψάχνισαν» το υλικό που είχε δημοσιεύσει και ταυτοποίησαν τον 30χρονο ως τον οδηγό του αυτοκινήτου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προτροπή σε τέλεση αδικήματος και επικίνδυνη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε στην περιοχή του Ωρωπού και κατασχέθηκε. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που οδηγούσαν με ταχύτητα 250 χλμ στην Αττική Οδό - Έκαναν κόντρες
Τσουχτερά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Ποιες είναι οι νέες ποινές
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00