Συναγερμός για δεύτερη εξαφάνιση ασυνόδευτου ανηλίκου μέσα σε 48 ώρες στη Λάρισα
Το λογότυπο του Χαμόγελου του Παιδιού
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την δεύτερη εξαφάνιση ασυνόδευτου ανηλίκου από χώρο φιλοξενίας στη Λάρισα, μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών.
Αυτή τη φορά εξαφανίστηκε ο Αχμεντ (ον.) Μοχάμεντ (επ.) ο οποίος χάθηκε δύο μέρες μετά από τον συνομήλικό του (έχουν και το ίδιο επώνυμο) την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και για αυτήν την εξαφάνιση και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Άχμεντ Μοχάμεντ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρες φόρμες και μαύρο μπουφάν.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη χάθηκε ο 14χρονος Αμπντάλα (ον.) Μοχάμεντ (επ.) από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Λάρισα.

Ο ανήλικος εξαφανισθείς
Χαμόγελο του ΠαιδιούΟποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Χωρίς νερό η Αίγινα λόγω βλάβης στον υποθαλάσσιο αγωγό - Εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους
11:57
Για τέταρτη φορά παρουσιαστής του «Saturday Night Live» ο ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ
11:47
Τρεις συλλήψεις για συμπλοκές έξω από δύο νυχτερινά κέντρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (vid)
11:36
Νέο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, θυελλώδεις άνεμοι μέχρι εννέα μποφόρ και αφρικανική σκόνη (vids&live map)
11:26