Τρεις συλλήψεις για συμπλοκές έξω από δύο νυχτερινά κέντρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Στη σύλληψη τριών νεαρών ατόμων που ενεπλάκησαν μέσα σε διάστημα μόλις μερικών ωρών σε δύο διαδοχικές αιματηρές συμπλοκές έξω από νυχτερινά κέντρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι αστυνομικοί της συμπρωτεύουσας.
Πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 17, 18 και 20 ετών που τους πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου για τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων σε συμπλοκές που σημειώθηκαν στις 4.30 χθες το πρωί έξω από δύο νυχτερινά κέντρα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Ο 17χρονος συνελήφθη επειδή μαζί με συνεργούς του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με τη χρήση βίας σε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 51 και 35 ετών σε συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο.
Λίγο αργότερα έξω από άλλο νυχτερινό κέντρο συνελήφθησαν ο 18χρονος και ο 20χρονος για τον τραυματιμό με αιχμηρών αντικειμένων 26χρονης και 38χρονου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ατόμων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.
Κρήτη: Ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία πριν την αδελφοκτονία - «Μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου» (vids)
12:56
Αλεξανδρούπολη: Την Τετάρτη δολοφόνησαν με 15 μαχαιριές τον 84χρονο οι τρεις νεαροί
12:45
«Δεμένα» τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο - Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου
12:36
Ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά - Αναστάτωση για πάνω από 2.000 επιβάτες
12:36