Εξάρχεια: Στα «χέρια» της Αστυνομίας 45χρονος που παρενοχλούσε γυναίκες - Τέσσερα θύματα σε 10 μέρες
Στη σύλληψη ενός 45χρονου που είχε παρενοχλήσει τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων, προχώρησαν οι Αρχές την Πέμπτη (12/2).
Ο 45χρονος, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο των Εξαρχείων, όπου παρενόχλησε γυναίκα που κυκλοφορούσε από το σημείο.
Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που κλήθηκαν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εξαρχείων ενώ σε έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών.
Εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών που διέπραξε ο 45χρονος τις τελευταίες 10 ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Drones έπληξαν δύο εμπορικά πλοία ανοιχτά της Βουλγαρίας – Το ένα βυθίστηκε, αγνοείται το πλήρωμα
11:09
Σε τροχιά υλοποίησης ο αγωγός φυσικού αερίου του ΔΕΣΦΑ προς την Πάτρα
11:09
Νέο πλαίσιο για τις μικρές τράπεζες από την ΕΚΤ - Λιγότερη γραφειοκρατία, μικρότερο εποπτικό κόστος
11:03
Συνελήφθη ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του για την απάτη στον e-ΕΦΚΑ
11:02