«Θρίλερ» με νεκρή Ισραηλινή σε ξενοδοχείο της Αθήνας - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Αστυνομική επιχείρηση
Nikos Libertas / SOOCΝεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής μία 53χρονη, υπήκοος Ισραήλ, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία φέρεται να ήταν σκηνοθέτης, διέμενε στο ξενοδοχείο επί της οδού Λέκκα, όπου είχε καταλύσει από τις 4 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της αποδίδεται σε αυτοχειρία, ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής και ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Το άψυχο σώμα της εντόπισε ο αδελφός της, ο οποίος την καλούσε για ώρες στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά δεν έδινε σημεία ζωής.
Οι διωκτικές Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και λαμβάνουν καταθέσεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός με πολλαπλές μαχαιριές ηλικιωμένος στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης
Κρήτη: Ο δράστης πήρε στην αστυνομία πριν την αδελφοκτονία - «Μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου»
Τηλεφωνική επικοινωνία των ΥΠΕΞ Κίνας και ΗΠΑ ενόψει της επίσκεψης του προέδρου Σι στην Ουάσιγκτον
23:56
«Δεν θα περιμένουμε την αποστολή Ασπίδες»: Η Ιταλία θα προστατέψει τα πλοία της από τους Χούθι
23:47
«Ο Κάρολος ήταν σε έκσταση μετά τον θάνατο της Νταϊάνας» γράφει ο Τσαρλς Σπένσερ
23:38
Τα δημοσιονομικά... καύσιμα του πρωθυπουργού, η αυτοδύναμη ΝΔ και η «άγρια θάλασσα» στο Αιγαίο
23:30