Θεσσαλονίκη: Απόπειρα εξαπάτησης αστυνομικού με το πρόσχημα διαρροής ρεύματος - Συνελήφθη 20χρονος
Άνδρας που κρατά κινητό
PIXABAYΣτη σύλληψη ενός 20χρονου άνδρα που αποπειράθηκε να εξαπατήσει αστυνομικό, με το πρόσχημα της διαρροής ρεύματος στο σπίτι της, προχώρησε η αστυνομία Θεσσαλονίκης.
Το υποψήφιο θύμα μια 55χρονη, αποδείχθηκε ότι είναι αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας η οποία αντιλήφθηκε άμεσα την απάτη, οπότε ενημέρωσε τους συναδέλφους της.
Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη 20χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε στο σπίτι της 55χρονης, παραλαμβάνοντας κοσμήματα και χρυσά αντικείμενα, που υποτίθεται ότι θα δυσχέραιναν την επίλυση της βλάβης.
Το περιστατικό συνέβη, το απόγευμα της Τρίτης ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική κλήση προς την αστυνομικό.
Άγνωστος, προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας, την κάλεσε με το παραπάνω πρόσχημα και της ζήτησε να αφήσει σε υπαίθριο χώρο ό,τι πολύτιμα αντικείμενα διαθέτει.
SPONSORED
Η ακρίβεια «αδειάζει» το καλάθι του σούπερ μάρκετ - «Κομμένα» τα παγωτά, ράλι τιμών στα φρούτα
16:08
ΕΛΑΣ για τον τελικό της Euroleague: Υποχρεωτική η ταυτοποίηση για την είσοδο στο γήπεδο
15:56
Τουρκία: «Εμφύλιος» στο κόμμα της αντιπολίτευσης CHP - Αστυνομική παρέμβαση στο αρχηγείο του
15:43
Στην Αλβανία αύριο ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Έντι Ράμα
15:32