Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος που «άνοιγε» σπίτια το τελευταίο δεκάμηνο – 155.000 ευρώ η λεία του
Στη σύλληψη ενός διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αστυνομικοί. Ο 36χρονος είχε «πλούσια» δράση το τελευταίο δεκάμηνο, και λεία που εκτιμάται ότι αγγίζει τις 155.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον τρόπο δράσης του, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας εργαλεία φέρεται να διέρρηξε από τον περασμένο Μάιο οκτώ σπίτια, αρπάζοντας 114 χρυσές λίρες Αγγλίας, κοσμήματα, τιμαλφή, μετρητά, ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και προσωπικά αντικείμενα των παθόντων.
Ο δράστης, με καταγωγή από τη Γεωργία, συνελήφθη επ' αυτοφώρω χθες τα ξημερώματα, όταν επιχείρησε να μπει σε δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Καλαμαριά.
Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης διαμένει παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
Στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, όπως αντικλείδια, ελάσματα, ταινίες αλουμινίου αντιγραφής κλειδιών και μαγνήτης κλειδιών για πόρτες ασφαλείας.
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου Σινά μετά την ιστορική συμφωνία με την Αίγυπτο
19:43
Τροχαίο στην Καλλιθέα: Δεν υπήρξε εγκατάλειψη, τραυματίας και ο άνδρας που αναζητούνταν
19:33
Νέος γύρος διαδηλώσεων στις Βρυξέλλες: Συγκρούσεις σε κινητοποίηση για το εκπαιδευτικό σύστημα
19:23
«Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα»: «Βουλιάζουν» Ιταλία και Πορτογαλία από διαδηλωτές
19:12