Νεκρός στον Ισθμό της Κορίνθου ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Γλυφάδα
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΤραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 26χρονου που αγνοούνταν από τις 14 Φεβρουαρίου όταν τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περιοχή της Γλυφάδας.
Η σορός του 26χρονου αναγνωρίστηκε από τη μητέρα του το πρωί της Πέμπτης (19/02).
Η σορός του παιδιού είχε εντοπιστεί το πρωί της περασμένης Κυριακής (μία μέρα μετά την εξαφάνιση του από την Γλυφάδα), στην θαλάσσια περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου.
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλου με δήλωση του επιβεβαίωσε τον θάνατο του 26χρονου και την αναγνώριση της σορού που βρέθηκε στον Ισθμό, από την ίδια του την μητέρα.
Υπενθυμίζεται ότι για τον νεαρό άνδρα είχε εκδοθεί missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» χθες Τετάρτη.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωση του τόνιζε ότι ότι τα ίχνη του νεαρού χάθηκαν απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου από την περιοχή της Γλυφάδας στην Αθήνα.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε τις 18 Φεβρουαρίου για την εξαφάνιση του 26χρονου Αλέξη Σακελλίων και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
ΕΟΔΥ: Αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού - Ένας θάνατος, 182 νέες εισαγωγές - Κάτω από 10% η γρίπη
20:39
Το μυστικό του ρωμαϊκού κυπέλλου που άλλαζε χρώμα: Νανοτεχνολογία πριν από 1.600 χρόνια
20:33
Τραγωδία στην Ισπανία: Έκαναν λάθος και στον αριθμό των νεκρών - Ανακοίνωσαν 74, αλλά παραμένουν 69
20:28
Φονική έκρηξη στην Πλάκα με 6 νεκρούς: Δολιοφθορά η αιτία - Εκδόθηκαν 3 εντάλματα σύλληψης
20:23