Καστοριά: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ηλικιωμένο οδηγό
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (Φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα ηλικιωμένο οδηγό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/02), σε δρόμο της Καστοριάς.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο που συνδέει το χωριό Κορησός με την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το όχημα που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα το ΙΧ να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί και να καταλήξει πάνω σε δέντρα.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Oι διασώστες ανέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.
Τροχιά αναβάθμισης στον ελληνικό σιδηρόδρομο: Δημοπράτηση δύο έργων σε ΣΚΑ-Οινόη, Μουριές-Προμαχώνα
11:24
Χανιά: Ανήλικη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό και βιντεοσκόπησή του - Συνελήφθησαν δέκα άτομα
11:15
Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» το κοντέρ 22χρονος οδηγός αυτοκινήτου στα Μουδανιά - Έτρεχε με 179χλμ
11:05
Ζελένσκι: «Θέλουμε χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα βοήθειας στη Μέση Ανατολή»
10:54