Θεσσαλονίκη: Κλείνει το βράδυ τμήμα της Περιφερειακής Οδού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από 22:15 το βράδυ της Πέμπτης (19/2) μέχρι τις 5:00 το πρωί της Παρασκευής (20/2) στην ανατολική εσωτερική Περιφερειακή Οδό.
Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ6 (Μετεώρων) και Κ8 (Τριανδρίας).
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και θα γίνεται εκτροπή από τον κλάδο εξόδου προς Νεάπολη – Μετέωρα. Μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό και διαμέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Κ8 (Τριανδρία) θα επανέρχεται στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).
Παράλληλα, θα αποκλειστούν και οι κλάδοι εισόδου προς την Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά) από τους κόμβους Νεάπολης, Επταπυργίου και Αγίου Παύλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέτρα της Τροχαίας ενόψει Καθαράς Δευτέρας: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών έως 3,5 τόνους
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 2-2: «Ζωντανός» στην πρόκριση με σούπερ Τετέι
23:53
Απούσα η Λευκορωσία από τη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» - Δεν έδωσαν βίζα οι Αμερικανοί
23:50
Το χωριό στην βρετανική Κορνουάλη όπου βρέχει συνεχώς από τις 30 Δεκεμβρίου - Το ρεκόρ που κρατά
23:41
Εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες στον Παρνασσό - Σε εξέλιξη η μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο
23:32