Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις λεωφόρους Κανελλοπούλου και Αλίμου - Κατεχάκη: Πότε τίθενται σε ισχύ
Η Λεωφόρος Κατεχάκη
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΣτην προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις λεωφόρους Κανελλοπούλου και Αλίμου-Κατεχάκη θα προχωρήσουν οι Αρχές το Σάββατο (21/2) λόγω έργων.
Τα μέτρα κυκλοφορίας θα ξεκινήσουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή στην αριστερή λωρίδα των λεωφόρων Κανελλοπούλου και Αλίμου-Κατεχάκη, από το ύψος της συμβολής με τη λεωφόρο Μεσογείων έως το ύψος της συμβολής με τη λεωφόρο Καρέα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Όσο ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο του οδοστρώματος που μένει ανοιχτό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγές στη Γραμμή 6 του Τραμ λόγω έργων - Ποιες στάσεις δεν εξυπηρετούνται και για πόσο
CULTURE
Ρώμη: Στρατώνας των αρχαίων Ρωμαίων πυροσβεστών ανακαλύφθηκε κοντά στο Κολοσσαίο
16:46
ΕΛΛΑΔΑ
Ενισχύεται από Κυριακή το αυγουστιάτικο μελτέμι: Αυξημένος κυματισμός στο Αιγαίο - Η ανάρτηση Κολυδά
16:36
ΚΟΣΜΟΣ
Τελεσίγραφο Ιράν σε χώρες του Κόλπου: «Πιέστε τον Τραμπ για συμφωνία ή θα σας χτυπήσουμε»
16:30
ΚΟΣΜΟΣ
Χαμηλώνει τα φώτα σε μνημεία και ιστορικά κτήρια η Βουδαπέστη λόγω καύσωνα
16:21
ΚΟΣΜΟΣ