Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρούς στο κέντρο της Λαμίας - Με σοβαρά κατάγματα νοσηλεύεται 27χρονος
Ασθενοφόρο
EUROKINISSIΣοβαρό τροχαίο με παράσυρση δύο νεαρών ατόμων από αυτοκίνητο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/2) στη Λαμία.
Ένας νεαρός ντελιβεράς από παρακείμενο κατάστημα συνομιλούσε με έναν 27χρονο φίλο του στην άκρη του δρόμου, όταν άγνωστο πως, έπεσε πάνω τους το ΙΧ, όπως αναφέρει το LamiaReport.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς ο 27χρονος που είχε πλάτη στο δρόμο, χτύπησε σοβαρά. Το αυτοκίνητο τον παρέσυρε πάνω στο καπό και τον πέταξε μέτρα μακριά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα στο σημείο και παρέλαβε τον νεαρό που ήταν πιο σοβαρά, ενώ ακολούθησε κι άλλο για τη μεταφορά και του δεύτερου παιδιού, ωστόσο δεν είχε κάτι σοβαρό και δε θέλησε να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες o 27χρονος τραυματίας φέρει πολλαπλά κατάγματα και πιθανότατα θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιωάννινα: Παραδόθηκε οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη – Κατέληξε η γυναίκα
«Χωριάτικο»: Τρεις κατηγορούμενοι προφυλακιστέοι - Τι θα υποστηριξει ο «αρχηγός» του κυκλώματος
16:36
Πέντε συλλήψεις στη Γλυφάδα για παράνομη εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης σε δημόσιους χώρους
16:34
Ένταση στο αλβανικό κοινοβούλιο: Βουλευτές της αντιπολίτευσης άναψαν καπνογόνα την ώρα συνεδρίασης
16:28
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 34 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:26