Πάτρα: Πάνω από 50.000 καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους
Περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές, που συμμετέχουν σε 190 πληρώματα, συμμετέχουν στην νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση της Πάτρας.
Ντυμένοι με πολύχρωμες στολές οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, κατακλύζουν τους δρόμους της Πάτρας, παρουσιάζοντας ευφάνταστες, καλλιτεχνικές και σατιρικές στολές.

Τα άρματα του Δήμου Πατρέων δίνουν τον ρυθμό, ενώ τα μέλη των πληρωμάτων παρελαύνουν πεζή, σχηματίζοντας ένα αδιάκοπο ποτάμι χρωμάτων, μουσικής και δημιουργικότητας.

Η αυλαία των σημερινών εκδηλώσεων, άνοιξε με τον παραδοσιακό σοκολατοπόλεμο και την παρέλαση των στρατηγών. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Γεωργίου, για να διασκεδάσει στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού, αλλά και να πιάσει μια σοκολάτα όπως προστάζει το έθιμο.




Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: «Πρεμιέρα» της πλατφόρμας για τη βεβαίωση κατάταξης δανειοληπτών
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία των δημοπρασιών για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς
00:30
Απορρίπτει το Κίεβο «τελεσίγραφα και εκβιασμούς» από Ουγγαρία και Σλοβακία για το ρωσικό πετρέλαιο
23:59
Νέες φοιτητικές, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τεχεράνη και άλλες πόλεις (vid)
23:49