Βρέθηκε σορός στο Βελούχι: Εξετάζεται αν ανήκει στον 74χρονο ορειβάτη - Αναμένεται ταυτοποίηση
Σορός βρέθηκε στο Βελούχι, όπου συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε σε χαράδρα, αλλά όχι κοντά στο σημείο, όπου χάθηκαν τα ίχνη του άτυχου άνδρα.
Ωστόσο, ο ρουχισμός παραπέμπει στον 74χρονο.
Πλέον, έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ανάσυρσης της σορού και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση, η οποία θα δείξει, αν ανήκει στον ορειβάτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο 74χρονος συμμετείχε σε ομάδα 17 ατόμων, που ανέβηκαν στο Βελούχι προς την κορυφή του βουνού, ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξαφανίστηκε.
Από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας πεζοπόρα τμήματα και drone σαρώνουν την περιοχή και κατευθύνονται προς την «Ψηλή Κορφή», το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερότητα - Καμία έκπτωση σε ζητήματα κυριαρχίας»
21:11
Ιράκ: Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Ερμπίλ όπου σταθμεύουν αμερικανικές δυνάμεις
21:00
Έσπασε το ιστορικό μετασοβιετικό ρεκόρ προσέλευσης στις βουλευτικές εκλογές της Ρωσίας
20:51
Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στο Λασίθι - Σε ετοιμότητα για εκκένωση πέντε οικισμοί
20:40