Φθιώτιδα: Λεωφορείο με 58 επιβάτες συγκρούστηκε με ΙΧ - Δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες δύο μοναχές
Λεωφορείο μετά από ατύχημα (φωτογραφία αρχείου)
Lamiareport.gr/EUROKINISSIΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη (24/2) στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Φθιώτιδας, όταν ένα όχημα που μετάφερε μοναχές από Μονή της περιοχής συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης το οποίο μετέφερε 58 επιβάτες.
Η σύγκρουση σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Αχλαδίου, όταν το αυτοκίνητο βγήκε στην Εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, κλείνοντας το δρόμο στο λεωφορείο το οποίο μετέφερε 58 επιβάτες.
Τότε το όχημα σύρθηκε στο οδόστρωμα και χτύπησε ξανά στο λεωφορείο, όπως μετέδωσε το lamia report. Ο οδηγός του λεωφορείου κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και να συγκρατήσει το όχημα από την ανατροπή.

Οι ζημιές από το τροχαίο
lamiareportΣτο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε δύο μοναχές, που επέβαιναν στο όχημα. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι σώοι.
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΕΝΦΙΑ : Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά - Ποια τα νέα δεδομένα
00:30
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59