Παραδόθηκε 64χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δίδυμων ΑμεΑ στην Κυψέλη
Παραδόθηκε ο 64χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο 25χρονων δίδυμων κοριτσιών ΑμεΑ μέσα στο διαμέρισμα τους στην περιοχή της Κυψέλης.
Η παράδοση και σύλληψη του φερόμενου ασελγού έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (24/02) με τον 64χρονο να συνοδεύεται από τον δικηγόρο του.
Υπενθυμίζεται ότι δράστης τα τελευταία 24ωρα αναζητούνταν από την αστυνομία μετά την καταγγελία που είχε γίνει από την μητέρα των δίδυμων κοριτσιών.
Η στιγμή που η μητέρα πιάνει τον 64χρονο στο σπίτι της
Η μητέρα των κοριτσιών, είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι την ώρα που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι της, ένας άνδρας εισήλθε σε αυτό και επιτέθηκε σεξουαλικά στην 25χρονη ΑμεΑ κόρη της, ενώ είναι πιθανόν να επιτέθηκε και στη δίδυμη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ.
Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφεται η στιγμή που η γυναίκα βρίσκει τον άνδρα μέσα στο σπίτι, τον χτυπά με ένα τηγάνι, ενώ στη συνέχεια φαίνεται αυτός να την σπρώχνει, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.
Αξίζει να σημειωθεί καταγγελία για βιασμό με δράστη τον 64χρονο, έχει κάνει και η ίδια του η κόρη. Με δηλώεις της ανέφερε ότι ο πατέρας της όταν ήταν επτά ετών και ζούσαν στην Αλβανία την είχε βιάσει.
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, ΝΕΑΡ: Τι λένε τα πορίσματα των κομμάτων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πλήρης διαφωνία για Βορίδη, Αυγενάκη
19:08
Βραζιλία: 22 νεκροί από τις σφοδρές πλημμύρες - Σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενους (vid)
18:57
Πόρισμα ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη
18:46
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαταρκτική Επιτροπή για Βορίδη – Αυγενάκη ζητούν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, και ΝΕΑΡ
18:40