Ρέντη: 85χρονος απείλησε με αεροβόλο μαθητές επειδή τον ενοχλούσαν - Σε εξέλιξη έρευνες
Μαθητές εισέρχονται στο σχολείο τους.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΠανικός επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2) έξω από το 3ο Γυμνάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου, σύμφωνα με καταγγελία, 85χρονος απείλησε με αεροβόλο μαθητές.
Σύμφωνα με την καταγγελία της διευθύντριας του σχολείου, περίοικος φέρεται να προέταξε όπλο με σκοπό να εκφοβίσει μαθητές που βρίσκονταν έξω από το σχολικό συγκρότημα και στη συνέχεια να εισέρχεται στην οικία του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσήγαγαν τον άνδρα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το εν λόγω όπλο.
Η διευθύντρια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από το περιστατικό.
Ο δράστης είναι ηλικίας 85 ετών ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός μαθητή ή άλλου προσώπου.
Στο σημείο μετέβη ο διοικητής Ασφαλείας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Ιωάννη Ρέντη και η υπόθεση εξετάζεται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι για την επίθεση σε 16χρονο έξω από σχολείο
Θεσσαλονίκη: Νεκρός o άνδρας που έπεσε από προβολέα γηπέδου στους Αμπελόκηπους
22:57
Στους 18.800 οι πυροσβέστες τη φετινή αντιπυρική περίοδο - Ενισχύονται Αττική και περιφέρεια
22:48
Ξανά από την Πέμπτη (19/3), τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα»
22:39
Φρουροί της Επανάστασης: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Κατίμπ
22:29