Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο 15χρονων από χώρο φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη
Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο 15χρονων από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 26/2/2025 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων των παιδιών, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Στις 25/2/2026, εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων ο Abbas (ον) Gulistani (επ) και ο Omid (ον) Nabizada 15 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 26/2/2025 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων των παιδιών καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.
Ο Abbas (ον) Gulistani (επ) έχει ύψος 1.76 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.
Ο Omid (ον) Nabizada (επ) έχει ύψος 1.72 μ., έχει κανονικό βάρος , έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε».

SPONSORED
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10
«Οι ΗΠΑ θα συνηθίσουν τον πόνο, δεν θα δείχνουμε αυτοσυγκράτηση» προειδοποιεί Ιρανός βουλευτής
21:59