Νεκρός 17χρονος στο Λουτράκι: Έφερε τραύματα από μαχαίρι - Ακόμη ένα άτομο στο νοσοκομείο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΕπίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας 17χρονος στο Λουτράκι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, ενώ ακόμη ένα άτομο βρίσκεται τραυματισμένο στο νοσοκομείο.
Ο ανήλικος εντοπίστηκε με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του Λουτρακίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Ωστόσο, σύμφωνα με το korinthostv, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, υπέκυψε στα τραύματά του. Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η θανατηφόρα επίθεση.
Ο δεύτερος τραυματίας μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας στο Λουτράκι με τραύματα στην κοιλιά, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη διακομιδή του στην Αθήνα, όπως μεταδίδει το tempo24.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο φέρονται να ενεπλάκησαν σε αιματηρή συμπλοκή.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (21 Μαρτίου)
06:30
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: Έρχονται 25 προγράμματα ενίσχυσης - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
06:00
Σχολές Αξιωματικών - Αστυφυλάκων ΕΛ.ΑΣ: Mέσω gov.gr η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής
05:00
Voucher 3.000 ευρώ για κάθε πρατήριο καυσίμων: Ποια τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης
04:00