Ανησυχία για τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη που έχουν εγκλωβιστεί στο Αμπού Ντάμπι
Εικόνα αρχείου από το Άμπου Ντάμπι
AP Photo/Kamran JebreiliΑνησυχία επικρατεί για τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη που έχουν εγκλωβιστεί στο Αμπού Ντάμπι μετά τους βομβαρδισμούς που σημειώθηκαν εκεί από τους Ιρανούς.
Πρόκειται για αθλητές της Κ18 του Άρη οι οποίοι την στιγμή των βομβαρδισμών συμμετείχαν σε αγώνα με την αντίστοιχη του Μονακό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι υπεύθυνοι ενημερώθηκαν για επίθεση σε αμερικανική βάση περίπου 20 χιλιόμετρα από το γήπεδο.
Η αναμέτρηση σταμάτησε προσωρινά, οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια και, παρά τη σύντομη επανέναρξη, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Λίγες ώρες αργότερα, η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική ακύρωση της διοργάνωσης, κρίνοντας ότι η συνέχιση των αγώνων δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Γιατί είναι σημαντικά τα Στενά του Ορμούζ τα οποία απέκλεισε το Ιράν - Η σημασία για το πετρέλαιο
11:10
Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ υπό τον Δένδια για τη Μέση Ανατολή - «Ελήφθησαν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας»
11:01
Έρευνα: Υψηλή θνησιμότητα από καρκίνο για ανθρώπους που ζουν κοντά σε πυρηνικούς σταθμούς
10:58
Ένταση χωρίς τέλος στη Μέση Ανατολή: Νέα αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στην Τεχεράνη
10:55