Γεωργιανός προσήχθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Στην προσαγωγή Γεωργιανού που ερευνάται για κατασκοπεία στην αεροναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη προχώρησαν οι Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση ψηφιακού υλικού και ερευνούν το ποιος ήταν ο παραλήπτης και αν υπάρχει σύνδεση με το Ιράν.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές είχε προσαχθεί ένας ακόμη άνδρας στη Σούδα που φωτογράφιζε μέσα από καράβι, την κίνηση πλοίων στη Σούδα. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν συνδέονται.
Πρόκειται για έναν 36χρονο ο οποίος ήρθε στις 3 Φεβρουαρίου από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας στην Ελλάδα, πήγε κατευθείαν στην Κρήτη και έμεινε σε ξενοδοχείο στη Σούδα. Μάλιστα, προχθές, Σάββατο (28/2) επιχείρησε να αλλάξει ξενοδοχείο για να έχει καλύτερη θέα στο ναύσταθμο της Σούδας. Ήταν στην περιοχή και όταν έφτασε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο.
Η ΕΥΠ έχει εντοπίσει και ένα λογισμικό, όπως αυτό που χρησιμοποιούσαν δύο Αζέροι κατάσκοποι που είχε συλλάβει, μέσω του οποίου εκτιμούν ότι έστελνε υλικό στο Ιράν. Ωστόσο, για να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα, περιμένουν την ανάλυση του κινητού του.
Voucher βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών: Ποια η προθεσμία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
00:30
Ορατή σε όλη την Ευρώπη η έκλειψη ηλίου του Αυγούστου - Πρώτη φορά από το 2006 στη Γηραιά Ήπειρο
23:55
Οι φάλαινες φυσητήρες κοιμούνται κάθετα στη θάλασσα - Τι ρόλο παίζουν οι φυσαλίδες στην άνωση
23:43
Gus G: Ο Έλληνας κιθαρίστας που συνεργάστηκε με τον Όζι Όσμπορν, στο πλευρό του King Diamond
23:38