Θεσσαλονίκη: Φύλακας του ΟΣΕ έπιασε 40χρονο να αφαιρεί καλώδια χαλκού βάρους 70 κιλών
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 40χρονο στη Θεσσαλονίκη, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από φύλακα του ΟΣΕ, να αφαιρεί καλώδια χαλκού.
Μάλιστα, ο 40χρονος κατά την άφιξη των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς αφαίρεσε καλώδια άλλες τρεις φορές από την αρχή του μήνα, με το καλώδια που τελικώς εκλάπησαν, να ζυγίζουν περίπου 70 κιλά.
Ο άνδρας είχε ακόμη μαζί του, γάντια, καπέλο και έναν κόφτη, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
ΚΟΣΜΟΣ
Στο νότιο Λίβανο ισραηλινές δυνάμεις: «Η Χεζμπολάχ θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της»
10:31
ΚΟΣΜΟΣ
Στο νότιο Λίβανο χερσαίες Ισραηλινές δυνάμεις: «Η Χεζμπολάχ θα πληρώσει τις συνέπειες» - Εκρήξεις σε Τεχεράνη και Βηρυτό
10:25
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα έρευνα: Αύξηση των περιστατικών καρκίνου του μαστού ως το 2050 - Μείωση θνησιμότητας στην Ελλάδα
10:24
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: «Θα πυρπολήσουμε όποιο πλοίο περάσει από τα Στενά του Ορμούζ», λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
10:20
ΑΓΟΡΕΣ