Επιστρέφει οδικώς στη Θεσσαλονίκη η ομάδα Κ-18 του Άρη που εγκλωβίστηκε στο Άμπου Ντάμπι
Εικόνα αρχείου από το Άμπου Ντάμπι
AP Photo/Kamran JebreiliΟδικώς επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η ομάδα μπάσκετ Κ18 του Άρη που βρισκόταν στο Αμπού Ντάμπι στο πλαίσιο αγώνων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο σημείο, όταν η ένταση στις πολεμικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή κλιμακώθηκε.
Όπως ανακοινώθηκε μέσω αναρτήσεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα, βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη, όπου έφτασε με πτήση τσάρτερ από το Αμπού Ντάμπι.
Από εκεί αναμένεται να επιστρέψει οδικώς στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Τετάρτη (04/03) στις εννέα το πρωί.
Η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε την Euroleague Basketball, το υπουργείο Εξωτερικών και την ελληνική πρεσβεία στο Αμπού Ντάμπι για τις προσπάθειες που κατέλαβαν για την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, αλλά και για τις άρτιες συνθήκες διαμονής της αποστολής στο διάστημα της αναμονής.
Παπασταύρου: «Μέσα στον Απρίλιο, θα πέσουν οι τελικές υπογραφές για το γεωτρύπανο»
11:18
Μεγάλη νικήτρια των iHeartRadio Music Awards 2026 η Τέιλορ Σουίφτ - Η συγκινητική εξομολόγηση της
11:12
FT: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής των Εμιράτων σε ομάδα για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
10:50
«Ο εχθρός να περιμένει εκπλήξεις – Έχουμε προβλέψει το χειρότερο σενάριο», λένε οι Φρουροί της Επανάστασης - Αλεπάλληλα χτυπήματα σε λιμάνια του Κουβέιτ
10:48